RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Jochem Twisker stapt op bij GVVV na dramatische seizoensstart

VEENENDAAL - Jochem Twisker is niet langer de trainer van GVVV. De oefenmeester en de tweede divisieclub uit Veenendaal zijn in goed overleg uit elkaar gegaan. Twisker zinspeelde zaterdag, na de zevende nederlaag in acht competitieduels, al op een mogelijk vertrek.

Maandagavond liet Twisker de club weten dat hij de knoop heeft doorgehakt. Daarna maakte hij zijn vertrek bekend aan de spelersgroep. Hij vindt dat er iets moet gebeuren nu GVVV erg slecht aan de competitie is begonnen. "Je kan wel hopen op het moment dat de omslag gaat komen maar dat moet dan wel gebeuren. Acht gespeeld en één punt dat is natuurlijk dramatisch", zei Twisker zaterdag na de 2-0 thuisnederlaag tegen HHC Hardenberg.

Jochem Twisker volgde in de zomer van 2020 Niek Oosterlee op als trainer van GVVV. Daarvoor was hij werkzaam bij Spakenburg, waarmee hij in 2014 landskampioen werd, De Dijk en Hercules.

Assistent-trainer en oud-speler Dennis van Meegdenburg staat voorlopig voor de groep. GVVV hoopt zo snel mogelijk een opvolger voor Twisker te benoemen. Zaterdag spelen de Veenendalers de uitwedstrijd tegen koploper Katwijk.

Twisker is niet de eerste tweede divisietrainer in de provincie die al vroeg in het seizoen opstapt. Twee weken geleden vertrok Berry Smit bij IJsselmeervogels.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -