RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twisker gaat met bestuur GVVV om de tafel na nieuwe dreun: 'Cijfermatig presteer ik slecht'

1/3
VEENENDAAL - GVVV-trainer Jochem Twisker lijkt te hinten op een vertrek bij de Veenendaalse club. De oefenmeester is zich er maar al te goed van bewust dat de resultaten dramatisch zijn en daarom wil hij komende week met het bestuur om de tafel.

Acht gespeeld en ťťn punt dat is natuurlijk dramatisch"
Jochem Twisker, trainer GVVV

"Ik ga er ongetwijfeld met de club over praten. Daar moet je als trainer zelf ook initiatief in nemen ", sprak Twisker na de zevende nederlaag van het seizoen. "Je kan wel hopen op het moment dat de omslag gaat komen maar dat moet dan wel gebeuren. Acht gespeeld en ťťn punt dat is natuurlijk dramatisch."

Jochem Twisker in gesprek met verslaggever Arnold Schenk


HHC trok in de tweede helft de zege naar zich toe bij GVVV. "De eerste helft was er niet veel aan de hand. We waren gelijkwaardig", analyseerde de oefenmeester. "In de tweede helft hadden we het moeilijker. We waren al bezig om in te gaan grijpen maar dan valt de 0-1 binnen." De bezoekers wonnen uiteindelijk met 0-2.

"We zitten in de hoek waar de klappen vallen", aldus aanvoerder Taoufik Adnane over de benarde situatie. "De tweede helft kregen spelers de taak om een ander spelsysteem te gaan spelen. Dan moet je volwassen genoeg zijn om dat uit te voeren, dat zijn we blijkbaar niet. Dat treft de trainer geen blaam."

We moeten naar onszelf kijken"
Taoufik Adnane, aanvoerder GVVV

GVVV hekkensluiter van tweede divisie
GVVV won dit seizoen in de tweede divisie nog geen enkel duel. Na acht duels hebben de Veenendalers slechts ťťn punt bemachtigd en daarmee is het de hekkensluiter. "Ik heb geleerd in mijn leven om goed te relativeren. Ik kan er als mens prima mee omgaan maar ik vind het heel vervelend voor deze mooie club. Als je er zo voorstaat is het voor iedereen hier kortgezegd klote. Voor mij persoonlijk is het een krasje op mijn ego."

De spelersgroep staat achter Twisker. "Ik merk totaal niet dat er anders wordt gekeken naar de trainer. We moeten naar onszelf kijken. Strijd leveren met de schouders eronder", aldus Adnane. "We moeten van die laatste plek af. Dat kan alleen maar door winst."

Sinds de zomer van 2020 staat Twisker aan het roer bij GVVV. Eerder werkte de oefenmeester bij Spakenburg, De Dijk en Hercules.

Taoufik Adnane in gesprek met verslaggever Arnold Schenk


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -