RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tien jaar geleden stuntte Adnane met GVVV al in beker tegen Sparta: 'Was fantastisch'

1/3
VEENENDAAL - In 2011 stuntte amateurclub GVVV door in de achtste finales van de KNVB Beker betaald voetbalclub Sparta Rotterdam uit te schakelen. Nu, tien jaar later, staan de twee clubs opnieuw tegenover elkaar. En aanvoerder Taoufik Adnane was toen een GVVV-er en nu nog steeds.

De hoogtepunten van Sparta - GVVV in 2011


In 2011 won GVVV op bezoek bij Sparta Rotterdam na strafschoppen. Zaterdagavond kwam het duel tussen de twee clubs opnieuw uit de bekerloting. "Als ik het nu terug hoor is het weer fantastisch, kippenvel", aldus Adnane in Namen en Rugnummers. De verdediger verwacht geen 'makkie' tegen Sparta. "Zeker niet in de situatie hoe we er nu voor staan. Maar we hebben het in de beker wel altijd goed gedaan tegen Rotterdamse clubs."

Zaterdag ging GVVV in de tweede divisie nog met 3-0 onderuit tegen de beloften van Sparta. "Jong-ploegen liggen ons nooit. Doordeweeks een bekerwedstrijd is toch anders", aldus Adnane die op dit moment geblesseerd is aan zijn hamstring. "Ik denk dat die wedstrijd nog te vroeg is. Ik heb nog drie weken verplicht rust. De competitie is ook belangrijker."

Het duel tussen GVVV en Sparta Rotterdam wordt in de eerste ronde van de KNVB beker gespeeld in de laatste week van oktober. In 2011 strandde GVVV in de kwartfinale. Van AZ werd met 2-1 verloren.

Adnane over de bekerstunt in 2011


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -