RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tweede divisie: de druk ligt erop bij GVVV

VEENENDAAL - De druk ligt erop bij GVVV. Na de wanvertoning van vorige week tegen Jong FC Volendam, die leidde tot een 5-2 thuisnederlaag, moet de Veenendaalse ploeg zich in Groesbeek tegen De Treffers herstellen. De vraag is daarbij vooral hoe hard de tik van afgelopen zaterdag mentaal is aangekomen.

Een week eerder leidde een prima tweede helft in werkendam tot een 1-1 gelijkspel bij Kozakken Boys. Het daar getankte vertrouwen bleek op het eigen Panhuis echter bijzonder broos: door grote blunders stond het al na 15 minuten 0-3.

"We moeten terug naar de tweede helft Kozakken Boys", beaamt trainer Jochem Twisker, die kan beschikken over een compleet fitte selectie, dus inclusief Jordy Bitter, de spits die dit seizoen beide Veenendaalse doelpunten voor zijn rekening nam.

Wellicht heeft GVVV in de aanloop naar het duel met de Treffers, dat nog ongeslagen is, iets aan de wetenschap dat de laatste uitwedstrijd in Groesbeek, in november 2018, ťťn van de beste wedstrijden van dat seizoen was. Dankzij Roy Terschegget, Robin Segers en Jeremy de Graaf won GVVV toen met 3-0.
De Treffers - GVVV begint zaterdag pas om 18.00 uur en is daarom niet live te volgen in Namen & Rugnummers live. We zullen er online zo snel als mogelijk over berichten.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -