RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sportlust'46 speelt gelijk tegen GOES in Zeeland: 'Aan de bal heel matig'

1/2
WOERDEN - Sportlust'46 heeft in de eerste competitiewedstrijd in de derde divisie gelijk gespeeld tegen GOES in Zeeland. De club uit Woerden beet het spits af in de topcompetities van het amateurvoetbal, maar wist niet te scoren: 0-0.

Trainer Patrick Loenen in gesprek met verslaggever Tom Druppers


Sportlust'46 kwam al snel met een man minder te staan. "In de eerste acht minuten waren we onherkenbaar. Daardoor komen we in de situatie dat die rode kaart ontstaan", doelde trainer Patrick Loenen na afloop op de actie van Floris Mulder. Hij legde de doorgebroken Sylvio Hage neer en moest vertrekken.

"Ik vind verder niet dat we het afgedwongen hebben. Ik vond ons aan de bal heel matig. We wilden hier de drie punten pakken. Maar we hebben ons de kans niet gegeven omdat je van die achterlijke dingen doet", zei de trainer gefrustreerd.

De Woerdenaren vieren op 2 oktober hun 75-jarig bestaan. De voor die datum geplande uitwedstrijd tegen GOES werd daarom verplaatst naar vandaag, een week voor de officiŽle start van de competitie.

Goede voorbereiding
Sportlust'46 kende een goede voorbereiding, waarin werd gewonnen van de tweede divisionisten GVVV, Spakenburg en Excelsior Maassluis. Dat schept verwachtingen, maar trainer Loenen staarde zich daar niet blind op. "We hebben ook tegen hoofdklassers geoefend en dat was soms een stuk lastiger", zei hij eerder tegen RTV Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -