RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV verliest van Groene Ster: 'Defensief laten we steken vallen'

1/2
VEENENDAAL - GVVV heeft het laatste oefenduel voor de competitiestart verloren. De Veenendaalse tweededivisionist ging op bezoek bij derdedivisionist Groene Ster met 2-1 onderuit.

De ambitie is om richting de top acht te gaan"
Jochem Twisker

Tom Oostinjen bracht GVVV in de openingsfase op een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust kwam Groene Ster terug tot 1-1. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd maakte de thuisploeg de beslissende 2-1.

Trainer Jochem Twisker kijkt bij het oefenduel niet puur naar de uitslag. "We waren voetballend bovenliggend, daar ben ik erg tevreden over. Daarin hebben ook stappen gezet ten opzichte van vorig jaar", aldus Twisker die ook weet wat er beter moet. "In onze defensieve organisatie in en rond de zestien laten we teveel steken vallen."

Jochem Twisker blikte in Namen en Rugnummers terug op de verloren oefenwedstrijd


Twisker zegt dat de ploeg de ambitie heeft om de tweede divisie in ieder geval beter te starten dan vorig seizoen. Tot de competitie na zes duels werd stilgelegd wonnen de Veenendalers slechts ťťn duel. "Dat is vanzelfsprekend. Het was vorig jaar zwaar ondermaats. De ambitie is om richting de top-8 te gaan."

Op zaterdag 21 augustus begint GVVV aan de tweede divisie met een thuisduel tegen Rijnsburgse Boys.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -