RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Simon Brouwer en Martin van Eck terug bij GVVV

1/2
VEENENDAAL - Simon Brouwer en Martin van Eck keren terug bij GVVV. De twee oud-voetballers gaan bij de Veenendaalse tweededivisionist aan de slag in het algemeen bestuur.

Officieel heet de functie die Brouwer en Van Eck gaan bekleden 'Bestuurslid Voetbal Academy'. Daarbij treden ze toe tot het bestuur van GVVV en gaan ze sturing en leiding geven aan de voetbaltechnische zaken binnen de verenging, van jeugd tot senioren.

Brouwer wilde de functie graag invullen, maar wel met iemand samen. "Met Martin van Eck heb ik altijd veel en goed contact gehouden", geeft hij aan. "Het is fijn om dit samen met hem te kunnen doen."

De blauwe draad van onze opleiding moet beter zichtbaar worden"
Simon Brouwer

"We zijn relatief jonge en bekende gezichten binnen de club, maar niet aan deze functie begonnen om alles drastisch te veranderen. Samen met de huidige mensen willen wij juist verder verbeteren."

"De blauwe draad van onze opleiding moet beter zichtbaar worden. Van Jong Blauw tot het eerste elftal. Dat moeten we met elkaar doen de komende tijd. Het niveau van onze opleiding is hoog en dat moeten we borgen", vertelt Brouwer.

 Martin van Eck Martin van Eck | Foto: Geert Lommers

Clubmannen
Simon Brouwer nam in de zomer van 2019 afscheid na twaalf seizoenen GVVV. Martin van Eck verliet GVVV in 2020. De aanvaller had toen tien jaar en bijna 250 wedstrijden gespeeld op Panhuis.

In mei 2019 sprak RTV Utrecht-verslaggever Bert Kous voor een podcast met Brouwer, die samen met andere routiniers Roy Terschegget en Bart Hulsbos vertrok bij GVVV.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -