RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Snowboardster Peperkamp sluit seizoen af met zege in Europa Cup

IJSSELSTEIN - Snowboardster Melissa Peperkamp heeft haar winterseizoen afgesloten met de eindwinst in de Europa Cup. Na het seizoen 2020/2021 op de onderdelen Big Air en Slopestyle won de IJsselsteinse het combinatieklassement.

Peperkamp, die op 22 april haar zeventiende verjaardag viert, sluit af met 440 punten. Daarmee heeft ze 100 punten meer dan de Zwitserse Ariane Burri en 140 meer dan de Britse Mia Brookes.

De slotweek van de Europa Cup in Corvatsch (Zwitserland) was eveneens succesvol voor Peperkamp. De snowboardster won er overtuigend de onderdelen Big Air en Slopestyle, waardoor ze ook de eindzege in het klassement veiligstelde.

Olympische Winterspelen 2022
Het wintersporttalent uit IJsselstein heeft nu een korte vakantie en gaat zich daarna voorbereiden op het aankomende seizoen. Daarin staan voor Peperkamp de Olympische Winterspelen van China rood omcirkeld.

"Ik ben al gekwalificeerd, dat geeft rust", zei ze eerder tegen RTV Utrecht. "De Spelen zijn de rode draad in het seizoen, maar om daar goed te zijn moet je ook op de andere wedstrijden goed presteren."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -