RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Telefoon roodgloeiend bij Berry Powel

AMERSFOORT/VEENENDAAL - De telefoon staat roodgloeiend bij Berry Powel. Sinds de doelpuntenmachine uit Amersfoort vorige week liet weten bij GVVV te vertrekken, hebben talloze clubs geprobeerd hem te strikken voor komend seizoen. Powel zei nog tegen geen enkele club 'ja'. "Ik heb geen haast, de overschrijving sluit pas in juni."

Hoewel Powel, die in mei 41 wordt, heeft aangegeven niet meer in de tweede en derde divisie te willen spelen, zijn er toch nog clubs van dat niveau die een poging wagen bij de ex-prof. Maar die clubs maken geen schijn van kans, stelt de spits. "Ik wil geen 34 weekends per jaar meer vastzitten. Zelfs dertig vind ik te veel, dus hoofdklassers hoeven me ook niet te bellen."

Niveau maakt niet uit
Op welk niveau hij dan terecht komt, maakt Powel niets uit. "Of het nou 1e klasse of 4e klasse is, ik wil lekker voetballen in een gezellig team en doelpunten maken." Dat de 4e klasse voor een ex-prof wel een hele grote stap terug is, is voor Powel ook geen issue.

"Voordat ik prof werd heb ik bij Roda'46 ook een tijdje in het zesde gespeeld. Gewoon omdat het leuk is. En wat het ook wordt, qua niveau is het hoe dan ook een stap terug." Het enige dat voor Powel vaststaat is dat hij op zaterdag gaat voetballen. "Op zondag wil ik eredivisie gaan kijken bij De Graafschap." Bij die club is hij actief bij technische zaken.

In de regio Utrecht en Amersfoort zijn zat leuke clubs"
Berry Powel

Een andere eis is dat het allemaal niet te ver weg mag zijn. "Ik ga niet in Rotterdam voetballen", zegt de in Hoogland wonende aanvaller. "Maar in de regio Utrecht en Amersfoort zijn zat leuke clubs." Dat een terugkeer naar het Leusdense Roda'46 voor de hand ligt, vindt Powel geen uitgemaakte zaak. "Ze hebben me al wel gebeld, maar ook tegen hun heb ik geen ja gezegd."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -