RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van der Vliet versterkt selectie korfballers Dalto

DRIEBERGEN-RIJSENBURG/VINKEVEEN - Vlak voor de start van het zaalseizoen heeft Dalto/Klaverblad Verzekeringen uit Driebergen zich versterkt met Robin van der Vliet. De 23-jarige speelster uit Vinkeveen komt over van Tempo uit Alphen aan den Rijn.

Dalto was op zoek naar versterking door de zware blessure van Lotte Keuning. "In de zaal willen we in gaan met tien heren en tien dames en het is heel fijn dat Robin er bij is gekomen", zegt hoofdtrainer Barry Schep. "Ze wil met ons meebouwen aan de ambitie om op termijn weer een stabiele Korfbal League club te worden."

Schep geeft aan heel tevreden te zijn met deze selectie. "Samen gaan we voor het hoogst haalbare en zullen met een aantal ploegen meedingen om de felbegeerde promotie naar de Korfbal League."

Robin van der Vliet speelde pas een half jaar voor Tempo. Afgelopen zomer stapte ze over van SDO Kamerik naar Alphen aan den Rijn. "Het klikte niet bij Tempo en heb er daarom voor gekozen om voor mezelf te kiezen en tussentijds de overstap te maken naar Dalto."

Zaterdag opent Dalto het seizoen in de Hoofdklasse met een thuiswedstrijd tegen Sparta uit Zwolle.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -